Primaria comunei Saraiu

Str. Tulcei nr. 29, cp. 907255

Telefon: +40/241/873.355

Fax: +40/241/873.355

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

Analiza Trafic.ro:

 

Click pentru prognoza meteo pe zona Constanta

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Dorinela IRIMIA


 

ANUNT

10.07.2018

 

Primaria Comunei Saraiu, cu sediul in comuna Saraiu, Sos. Tulcei, nr.29, judetul Constanta, a publicat un anunt privind proiectul de ”construirea unei platforme counale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd. Detalii aici ... (.pdf)

 

ANUNT

29.05.2018

 

Primaria Comunei Saraiu, cu sediul in comuna Saraiu, Sos. Tulcei, nr.29, judetul Constanta, a publicat un anunt privind proiectul de ”modernizare si completarea gospodariei de apa” - nu este necesara efectuarea evaluarii impactilui asupra mediului. Detalii aici ... (.pdf)

 

ANUNT

11.04.2018

 

Primaria Comunei Saraiu, cu sediul in comuna Saraiu, Sos. Tulcei, nr.29, judetul Constanta, a publicat rezultatele la concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a doua functiii contractuale vacante, de muncitori calificati precum si a functiei contractuale de conducere vacante, de sef serviciu in cadrul Serviciului Public de Apa. Detalii aici ... (.pdf)

 

ANUNT

01.04.2018

 

Primaria Comunei Saraiu, cu sediul in comuna Saraiu, Sos. Tulcei, nr.29, judetul Constanta, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a doua functiii contractuale vacante, de muncitori calificati in cadrul Serviciului Public de Apa. Detalii aici ... (.pdf)

 

ANUNT

01.04.2018

 

Primaria comunei Saraiu, cu sediul in comuna Saraiu, Sos. Tulcei, nr.29, judetul Constanta, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de conducere vacante, de sef serviciu in cadrul Serviciului Public de Apa. Detalii aici ... (.pdf)

 


 

ANUNT

04.07.2017

 

Primaria Comunei Saraiu, jud. Constanta a publicat un anunt referitor la construirea de locuinte pentru tineri. Detalii aici ... (.pdf)

 

ANUNT

13.06.2017

 

Primaria Comunei Saraiu, jud. Constanta a publicat un anunt referitor la construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd. Detalii aici ... (.pdf)

 


 

 

Descarca comunicarile dintre Primaria Saraiu si SC TOPORASUL VERDE SRL pe tema executiei lucrarii ”Pasarelei Pietonale” (arhiva .rar)

 

Descarca contractul dintre Primaria Saraiu si SC TOPORASUL VERDE SRL pe tema executiei lucrarii ”Pasarelei Pietonale” (.pdf)

 

Descarca contractul dintre Primaria Saraiu si SC TOPORASUL VERDE SRL pe tema executiei lucrarii ”Alimentare cu Apa” (arhiva .rar)

 


 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2013 © Primaria comunei Saraiu.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs PULS MEDIA COM :.